IMG_9751

Security Community startet med bønn til leverandørene

Trond Langeland åpnet i dag tidlig historiens tredje Security Community foran en fullsatt sal på Ullevål Business Class. Sikkerhetssjef Ola Stavnsborg i Olav Thon Gruppen startet foredragsdelen med å be leverandørene om å slutte å overselge, men heller analysere behovene og gi reelle tilbud.

Publisert

Administrerende direktør Trond Langeland i Stanley Security. (Foto: Even Rise)

For tredje gang har Stanley Security, tidligere Niscayah, klart å trekke fulle hus under Security Community. Foruten å være kjent for å knytte til seg foredragsholdere med svært aktuelle og relevante temaer, er arrangementet unikt med sine velorganiserte og forhåndsplanlagte ansikt-til-ansikt-møter. Security Community omfatter også en miniutstilling.

Når Ola Stavnsborg er ferdig med sitt foredrag, vil NSR-direktør Kristine Beitland og 22. juli-kommisjonsleder Alexandra B. Gjørv entre scenen i tur og orden.Mange deltakere får også mulighet til å møte representanter fra blant annet Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, Datatilsynet og Norsk Sikkerhetsforening. Alle disse er tilstede med sin kompetanse gjennom hele dagen.

– Jeg er ekstra stolt over kompetansen vi besitter innen både teknikk og sikkerhet. Visjonen vår er å bli ledende leverandør av sikkerhetsløsninger ved hjelp av vårt renommé som beste tjenesteyter i bransjen. Det er hyggelig å se at oppslutningen om Security Community har vært, og er så stor, at dette er blitt en tradisjon, sier administrerende direktør Trond Langeland i Stanley Security.

– Men vi skal fokusere på kundens behov, og ikke selge mest mulig for salgets skyld, la han til.

– Jeg forventer at leverandørene er foroverlente, men at de analyserer hva vi som kunder har behov for i stedet for å overselge tjenester og teknikk. Selgerne må også ta initiativ til å redusere dersom det er behov for det, sier Ola Stavnsborg til Aktuell Sikkerhet.

Her kan du lese mer om ansikt-til-ansikt-møtene i Aktuell Sikkerhet.

"
Powered by Labrador CMS