Vektere avslørte våpen

Den unge kvinnen forsøkte å komme seg ombord i flyet med flere våpen. Men det var før sikkerhetskontrollørene holdt henne tilbake og tok en ekstra kikk i bagasjen hennes...

Publisert

Det var i forbindelse med innsjekking på Lakselv lufthavn Banak mandag ettermiddag, at sikkerhetskontrollører fra Securitas slo alarm overfor Avinor. Under kontrollen av kvinnen, som er i 20-årene, oppdaget nemlig vekterne flere våpen.

– Ifølge politiet, som ser alvorlig på saken, var hun i besittelse av kastekniver, en slåsshanske og en batong, skriver Altaposten.

Politiet opplyser at Avinor vil anmelde kvinnen, og at de gjennom sin etterforskning vil forsøke å bringe på det rene hvorfor kvinnen hadde bevæpnet seg.

- Våpnene som er beslaglagt er ikke forenlig med noe annet enn kriminell virksomhet. Det er våpen folk ikke skal være i besittelse av, sier politibetjent Petter Ganzarain i Porsanger til avisa Ságat.

Slåsshansker, eller såkalte knokejern, er etter våpenforskriften ulovlig å eie uten tillatelse. Det samme gjelder batonger og såkalte kastestjerner. (Kilde Wikipedia).

Her kan du lese hva Altaposten skriver.

"
Powered by Labrador CMS