IMG_1083

Inviterer til handelsdag

Martin Holmen ønsker sikkerhetssjefer, driftsledere, butikksjefer og næringslivsledere i handelsnæringen velkommen til Securitas sin store handelsdag. Det skjer i Oslo tidlig i desember.

Publisert

Administrerende direktør Martin Holmen, Securitas. (Arkivfoto: Even Rise)

– Hvordan kan handelssegmentet arbeide forebyggende mot kriminalitet?

Det spør Securitas om, og viser til at svinnet i Norge ble anslått å være på cirka fem milliarder kroner i fjor.

Svaret kommer under selskapets store sikkerhetsdag i Oslo 5. desember. En rekke ressurspersoner vil bidra med motiverende foredrag i håp om at tilhørerne etterpå skal stå bedre rustet til å møte utfordringene fra ulike kriminelle grupperinger.

Etter administrerende direktør Martin Holmens velkomst, starter Dagfinn Kvande, med bakgrunn fra blant annet Trondheim kommune, dagen med foredrag om sikkerhet i større eiendomsmasser. Han etterfølges av Mostafa Schurmann som blant annet skal snakke om krise- og risikoløsning. Som representant for Seccredo har han i den forbindelse forutsetning for å redegjøre om hvordan de jobbet da TV-reporter Bert Sundström var savnet i Egypt.

Harald Lilleeidet, gründer og daglig leder i PSS Securitas forteller om sammenhengen mellom svinn og kundeservice, mens Oslo-politiets Morten Haukeland tar for seg kriminalitet og analyse.

Tidligere proff-syklist, og nå NRK-profil, Dag Erik Pedersen bidrar med foredraget ”Aldri god alene”, før handelsdagen avsluttes med middag og underholdning.

Gjennom dagen for øvrig, skal det være stands, nettverkspause og innslag fra forretningsforbindelser Securitas har.

Powered by Labrador CMS