GL_Pinot_Noir_Rose1

Magnum rosé fra Gustave Lorentz

Den hotteste vinen på Nikki Beach i Sør-Europa om dagen, er magnum rosévin. For første gang lanseres nå en magnum rosévin i Vinmonopolets butikker. Gustave Lorentz Pinot Noir Rosé karakteriseres som en meget selskapelig vin, og bør bli en vinner i alle hageselskaper denne våren og sommeren.

Publisert

Etter å ha tilbrakt mange år i en skyggetilværelse som omtrent det mest utrendy det gikk an å drikke, er rosévinen tilbake for fullt.

Les også: Rosévinens popularitet øker

Den nye generasjon roséviner kombinerer fruktighet og friskhet slik at de både er saftige å drikke på egen hånd, og samtidig har den nødvendige stramhet og struktur som skal til for å passe til mat. Det meste av lettere sommermat går bra til rosévin, men kanskje spesielt salater med kylling og tunfisk, heter det i en pressemelding fra Interbrands.

Første i Norge

Gustave Lorentz Pinot Noir Rosé er den første og foreløpig eneste rosévin i Norge som selges i magnumflasker. Magnumstørrelsen, i tillegg til Rosévinens lette og allsidige stil, har gjort den til den ubestridte partyvin i Sør-Europa.

På Nikki Beach er den en vinner, og det naturlige følge til sol, strand og middelhav. Importøren av Gustave Lorentz, Interbrands Norge AS, forventer at salget av Magnum Rosé øker i takt med temperaturen utover våren.

- Våren og sommeren er tiden for å samle gode venner og nyte. Flaskens størrelse og dens leskende og friske innhold, er den ideelle kombinasjon for denne årstiden, sier daglig leder i Interbrands, Øyvind Berg.

Stor fruktighet

Vinen har middels fylde med stor fruktighet og god friskhet. Den passer til lette kalde og varme forretter, i særdeleshet til laks og annen fisk, men også til fjærkre, svinekjøtt og lyst kjøtt.

Vinen er frisk og leskende og passer like godt både til aperitiff og som terrasse- og hagevin. Serveres lett avkjølt.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS