Ny knivstikking mot Bergens-vektere

For andre gang på en måned er Securitas-vektere i Bergen angrepet med kniv. I ettermiddag skjedde det da områdevektere ble tilkalt for å roe ned et slagsmål.

Publisert

Det var i forbindelse med et slagsmål i nærheten av Korskirken i Bergen at Securitas rykket ut med tre områdevektere tidlig mandag ettermiddag. Dette skjedde etter at en kunde hadde slått alarm.

Et vitne skal ha forklart til Bergens Tidende at en person hogg flere ganger med kniv mot en av vekterne i forbindelse med at det ble forsøkt å skape kontroll på situasjonen. Slik det beskrives i avisen, skal selve slagsmålet ha vært over da vekterne ankom. Gjerningsmannen ble kort tid etterpå pågrepet av politiet. Han skal ha oppført seg så krakilsk at det var nødvendig å bruke pepperspray for å sette ham ut av spill.

Vekterne skal ha hatt på seg verneutstyr i form av vest og hansker.

- De hadde heldigvis vest og hansker. Det er standardutstyr. Men skjorten var flerret opp. Det kunne absolutt gått ille. Vår kollegastøtteordning er nå til disposisjon for dem, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Jarle Ramskjær i Securitas til Bergens Tidende.

Så seint som i påsken, for nesten en måned siden, ble en vekter fra Securitas skadet med kniv i forbindelse med billettkontroll på Bybanen i Bergen.

Les om knivstikkingen på Bybanen i Aktuell Sikkerhet.

Her kan du se hva Bergens Tidende skriver om dagens hendelse.

"
Powered by Labrador CMS