Ledige plasser på rekord-konferanse

Selv om Norsk Sikkerhetsforening opplever rekorddeltakelse under årets sikkerhetskonferanse, holder de fortsatt muligheten åpen for at flere skal kunne melde seg på. Siste frist er satt til søndag.

Publisert

­Muligheten for å melde seg på Sikkerhetskonferansen i regi av Norsk Sikkerhetsforening går ut søndag kveld. Hittil har flere enn 120 sikkerhetsengasjerte personer meldt seg på.

­ - Vi er stolte av ny deltakerrekord, sier visepresident Øyvind Halnes, og understreker at det fortsatt er ledige plasser.

- Årets tema er «Samfunnssikkerhet på anbud». Programmet i sin helhet kan leses på sikkerhetsforeningens nettsider. Nytt av året er det for øvrig at vi åpner for bedriftsbesøk hos Carlsberg, samt at utstillingsarealene på båten er utvidet, sier Halnes.

Norsk Sikkerhetsforenings sikkerhetskonferanse starter 23. april med dagsseminar på DFDS i Oslo. Etter at dette er avsluttet, fortsetter programmet mens båten går til København. Konferansen avsluttes når DFDS legger til havn i Oslo igjen 25. april. For dem som kun ønsker å delta på dagsseminaret i Oslo, er dette fullt mulig. Fristen for kun å melde seg på dagseminaret er først 16. april.

Dagseminaret består blant annet av paneldebatt ledet av tidligere NRK-journalist Einar Lunde. Sentrale spørsmål som skal diskuteres der, er:

- Hvilke forventinger har næringslivet til offentlige myndigheter og hva forventer offentlige myndigheter av næringslivet?

- Hvor går grensen mellom det offentlige og næringslivet?

- Hva kan/bør privatiseres, og hva skal være en offentlig oppgave?

- Kan bedre samhandling mellom næringsliv og det offentlige skape et enda sikrere samfunn?

Følgende debattanter har bekreftet sin deltakelse: Anne-Cathrine Gustafson - Kripos, Bjørn Åge Hansen - Sentrum politistasjon, Sigve Bolstad - Politiets Fellesforbund, Hans J. Røsjorde - Justis- og beredskapsdepartementet, HadiaTajik - leder av Justiskomiteen og Roy Gjerde - Safe4 Security Group.

- Benytt anledningen til en faglig oppdatering innen sikkerhetsfaget. Vi har også fullt hus på utstillersiden. Mangfoldet er stort, sier Øyvind Halnes.

Norsk Sikkerhetsforening har byttet plattform for sine nettsider, og frykter at enkelte påmeldinger fra perioden 24. til 26. februar kan være forsvunnet. De som meldte seg på i disse dagene, oppfordres til å sende en mail til adm@nosif.no for å forsikre seg om at de faktisk er påmeldt.

"
Powered by Labrador CMS