IMG_0138

Forlenget frist for samfunnssikkerhet-seminar

Pågangen til årets sikkerhetskonferanse i regi av Norsk Sikkerhetsforening er stor. Nå utvides påmeldingsfristen for arrangmentet, hvor blant andre Hadia Tajik (Ap), Hans J. Røsjorde (FrP) og politiets Sigve Bolstad diskturerer samfunnssikkerhet på anbud.

Publisert

Tidligere NRK-medarbeider Einar Lunde leder an når Nosifs sikkerhetskonferanse arrangeres i april. (Arkivfoto: Even Rise)

I tillegg til justiskomitéleder Hadia Tajik, statssekretær Hans J. Røsjorde og fagforeningsleder Sigve Bolstad, vil også Anne-Catherine Gustafson (Kripos), Bjørn Åge Hansen (politiet) og Roy Gjerde (sikkerhetsbransjen) delta i paneldebatten som har fått tittelen "Samfunnssikkerhet på anbud".

– Det har vært vinterferie og folk har travle dager. Vi ønsker å gi våre medlemmer og andre potensielle deltakere litt bedre tid, sier visepresident Øyvind Halnes i Norsk Sikkerhetsforening (Nosif).

Den nye fristen er satt til fredag 21. mars for hele konferansen. Onsdag 16. april er fortsatt påmeldingsfristen for dem som kun ønsker å delta på dagskonferansen.

Nosif ber også de som allerede har meldt seg på om å gjøre noen undersøkelser:

– I forbindelse med at Norsk Sikkerhetsforening har byttet leverandør for sitt domene, har vi i perioden 24., 25. og 26. februar hatt utfordringer med mottak av påmeldinger. Vi ber derfor alle som sendte påmeldingsskjema disse dagene om å sende oss en epost til adm@nosif.no for å få bekreftet om de er registrert, sier Halnes.

Sikkerhetskonferansen arrangeres 23. til 25. april. På den første dagen foregår det meste av programmet i Oslo. Utpå ettermiddagen fortsetter konferansen på overfarten til København med DFDS.

I København blir det fritid fra tidspunktet båten legger til kai og frem til nye fordrag starter på ettermiddagen. Nytt av året, er det at Nosif organiserer bedriftsbesøk på Carlsberg for de som ønsker en organisert og faglig aktivitet mens de er i land.

Temaet for årets konferanse er ”Samfunnssikkerhet på anbud”.

Programmet finner du her.

Klikk her for å melde deg på.

Også i år blir det minimesse under konferansen.

– Er det noen som fremdeles ønsker utstillingsplass, så ta kontakt. I utgangspunktet var hele utstillingsarealet brukt opp, men DFDS har gjort ytterligere rom tilgjengelig for oss. Derfor kan vi love en utstilling med stort mangfold, sier Øyvind Halnes.

"
Powered by Labrador CMS