Tore_Staveland_Verisure

Alarmselskap skifter navn

Securitas Direct ønsket et navn som fungerer internasjonalt. Derfor valgte de Verisure, som ifølge selskapet også gjenspeiler produktporteføljen bedre enn det gamle.

Publisert

Administrerende direktør Tore Staveland i Verisure. (Foto: Privat)

– Brann- og innbruddsalarm er fortsatt kjernen i det vi leverer, men ny teknologi og nye samarbeidsavtaler gir flere smarte løsninger til hjemmet, sier administrerende direktør Tore Staveland i Verisure.

Han understreker at Verisure er mye mer enn den tradisjonelle boligalarmen som de fleste har forbundet Securitas Direct med. Ifølge en pressemelding gjenspeiler det nye navnet firmaets utvikling fra å være leverandør av tradisjonell boligalarm til å tilby moderne alarmanlegg med smarte og innovative løsninger for hjemmet.

– Vi ønsker å skape en moderne, sterk og pålitelig merkevare som bygger på Securitas Direct sin arv, med kvalitet og god kundeservice i sentrum. Navnet Verisure er et ordspill på ”sikker verifisering”, noe vi mener passer godt med vår produktportefølje, sier Staveland.

Verisure er etablert med flere enn 1,6 millioner kunder i 12 land. I Norge har selskapet 200.000 kunder. Dette gjør Verisure til landets største leverandør av boligalarmer.

– Vårt nye navn klargjør også skillet mellom Verisure som leverer alarm og Securitas som blant annet leverer vektertjenester til oss. Vi er to ulike selskaper som samarbeider godt, og det har vi gjort siden vi gikk hver vår vei i 2006, ser han.

Selskapets visjon er å gi kundene noe mer enn bare en alarm som varsler.

– Teknologien gjør det mulig å koble seg opp via bredbånd og smarttelefoner. Man har fullstendig oversikt over hjemmet sitt. Ikke bare om noen har brutt seg inn, men på temperatur og hvem som er hjemme, samtidig som man kan skru av og på elektriske apparater og se hvordan det står til med huset, sier Staveland.

Powered by Labrador CMS