Samarbeider om adgangskontroll

Infotech AS og OSN Anleggsikring AS blir samarbeidspartnere innen helhetsløsninger for adgangskontroll på bygge- og anleggsplasser.

Publisert

– Samarbeidet gjør at både Infotech og OSN Anleggsikring videreutvikler produktene sine og gjør tilpasninger for å øke nytteverdien på byggeplassene. Vi ser frem til et godt samarbeid der vi kan utnytte kompetansen vi har på hver vår kant. Sammen skal vi kunne gi våre kunder et komplett system for adgangskontroll.

Det sier daglig leder Frode Rastad i OSN Anleggsikring. Han og daglig leder Eirik Roald Ree i Infotech skal i fellesskap ta i bruk det beste fra hverandres produktsortiment.

De hevder at samarbeidet vil øke kundenes servicetilgjengelighet, og at det blir et større apparat for hjelp til montering og nedrigging, samt service hvis eventuelle utfordringer oppstår.

– Vi er et selskap med lang erfaring på rådgivning og utvikling av skreddersydde IT-løsninger. Et samarbeid med en leverandør som har grinder og porter til våre byggekortlesere, ser vi på som spennende og positivt for både våre og deres kunder, sier Ree.

Powered by Labrador CMS