Firesafe kjøper Østfold-firma

Firesafe har det siste året ekspandert betydelig gjennom etablering av en rekke nye avdelinger rundt i Norge. Den siste tilveksten kommer i Østfold.

Publisert

Østfold er generelt et vekstområde for Firesafe, og Sarpsborg pekte seg ut da det ble vurdert hvor i fylket nyetableringen bør ligge.

– Vi har tro på vekst i regionen fremover, ikke minst med tanke på den økende aktiviteten i byggebransjen. Firesafe tar derfor over Brannfag Norge i Halden, sier administrerende direktør Morten Ameln.

– Brannfag Norge har holdt på siden midten av 90-tallet og har en god markedsposisjon i Halden og området rundt, sier Jimmy Larsen.

Han er leder av Firesafes kontroll- og servicevirksomhet.

– Vi har allerede en veletablert avdeling i Fredrikstad. Med Brannfag Norge på laget får vi en betydelig virksomhet i Oslofjordregionen, sier Larsen.

Brannfag Norge ble etablert i 1996 og har godkjennelse som kompetent virksomhet fra Rådet for kontroll og vedlikehold av brannslokningsutstyr. Selskapet omsatte for cirka to millioner kroner i fjor. Det har to ansatte.

Brannfag Norge vil fortsette som eget selskap etter overtakelsen, men vil jobbe tett med Firesafes øvrige virksomhet i Norge.

Powered by Labrador CMS