Lippestad slutter

– Det ligger ingen dramatikk bak avgjørelsen. Etter 15 år i selskapet har jeg lyst på nye utfordringer. Så enkelt er det, sier Vidar Lippestad i Teletec Connect.

Publisert

Vidar Lippestad kom fra bilbransjen da han i 1998 begynte som salgssjef i det som da het Alarmgrossisten Teletec. Han overtok styringen i det relativt ferske selskapet i 2000. Da var omsetningen beskjeden sammenlignet med i dag.

I dag fremstår Teletec Connect som et solid selskap innen overvåknings- og sikkerhetsprodukter med mer enn 30 millioner kroner i omsetning. Nettooverskuddet i 2011 endte på 1.621.000 kroner. Teletec Connect AS er eid av Teletec Connect AB og del av et nordisk konsern.

Etter det Aktuell Sikkerhet erfarer, økte omsetningen i 2012 noe. Samtidig skal resultatet ha endt på et tilvarende nivå som i 2011.

– Teletec er sterkere nå en noen gang, og står godt rustet til å fortsette den fine veksten vi har hatt i en årrekke. Jeg ønsker det beste for hver og en av både forretningsforbindelser, kolleger og hele konsernet for øvrig. Jeg føler at samarbeidet med alle har vært svart bra, sier Lippestad.

Vidar Lippestad vil inntil videre beholde eierandelen sin i konsernet. Han fratrer naturlig nok plassen sin i styret samtidig som han forlater sjefsstolen.

– Hva har du tenkt å begynne med når tiden i Teletec er over?

– Det må vi komme tilbake til senere. Nå ønsker jeg ikke å kommentere det, sier han.

Powered by Labrador CMS