Innbruddsalarm i bank - to Nokasbiler på stedet

Et betydelig antall polititjenestemenn rykket tirsdag kveld ut med full bevæpning etter at innbruddsalarmen gikk hos Sparebank 1. To Nokas-biler står utenfor banken.

Publisert

Situasjonen klokka 23.20 er fortsatt uavklart.

Overfor VG bekrefter Vestfold politidistrikt at tjenestemenn gjennomsøker bankbygget som ligger på Teie Torv på Nøtterøy ved Tønsberg.

Det er Tønsbergs Blad som melder at det står to Nokas-biler utenfor banken. De skriver også at det kan se ut som om det har vært innbrudd i banken. Det skal ifølge avisen også ha kommet opplysninger om at det er sett flere personer inne i banklokalet.

Aktuell Sikkerhet har ikke lykkes med å få avklart om vekterne i en eller begge Nokas-bilene var på stedet da alarmen ble utløst, eller om de kom til stedet i form av utrykning som en følge av alarmen. Operasjonsleder Anne Meyer har opplyst til VG at vektere skal ha fortalt at de så en person inne i bygget ved ankomst.

Innsatsleder Espen Soledal fra politiet bekreftet rundt midnatt at det letes etter en person som bar hettegenser. Han skal ha blitt sett av en eller flere vektere. På grunn av bygge- og anleggsarbeid er det en komplisert oppgave for politiet å finkjemme banklokalet og klargjøre hvor det er mulig å ta seg inn og ut av bygget.

"
Powered by Labrador CMS