Installerer katastrofevarsling for Rockwell Collins

Fly- og forsvarsleverandøren Rockwell Collins har valgt installatør av katastrofevarslingsalarm til sitt nye kontor utenfor Stockholm. – Vi er veldig stolte, sier en representant for det norske selskapet som fikk jobben.

Publisert

– Med tanke på de unike funksjonskravene de stiller, er dette både et spennende og utfordrende prosjekt å ta fatt på. Takket være samarbeidet vårt med Tyco, har vi designet en løsning som tilfredsstiller de strenge funksjonskravene fra Rockwell Collins, sier administrerende direktør for Infratek Sikkerhet i Sverige, Hans Molin.

Det kreves nye og innovative sikkerhetsløsninger i det nye kontoret som den amerikanske fly- og forsvarsleverandøren skal inn i i Stockholm. Det multinasjonale selskapet leverer kommunikasjonsløsninger og elektronikk. Avdelingen i Sverige fokuserer spesielt på satellittkommunikasjon for nødsituasjoner ved store katastrofer.

Produktene de utvikler i Sverige brukes blant annet av Nato og det amerikanske forsvaret, samt store TV-selskap som CNN og BBC.

– Vi har store krav til driftssikre og innovative sikkerhetsløsninger. Vi jobber i en utsatt bransje, og det globale katastrofevarslingssystemet er en trygghet for alle våre ansatte over hele verden. Infratek kunne med sin ekspertise og sine løsninger levere akkurat det vi hadde behov for.Det sier Johanna Lundquist som er administrerende direktør for Rockwell Collins i Sverige.

Infratek har tegnet den integrerte sikkerhetsløsningen sammen med Tyco. Den gjør det mulig for hovedkontoret å kommunisere direkte med alle sine medarbeidere i hele verden dersom det oppstår naturkatastrofer eller andre trusselsituasjoner.

Powered by Labrador CMS