Seiret om sikkerhet i havneområde

Flere sikkerhetsselskaper leverte godt gjennomarbeidede tilbud, og konkurransen i siste runde var tøff da Stavangerregionen Havnedrift nylig valgte leverandør av vakttjenester. Les hvem som vant kampen…

Publisert

– Vinneren hadde det beste tilbudet hva gjelder både kvalitet og pris, sier sikkerhetssjef Arvid B. Nygaard i Stavangerregionen Havn på egne nettsider.

Og selskapet som stakk av gårde med kontrakten som gjelder frem til utgangen av 2014, er Securitas. Havneselskapet har opsjon på forlengelse med ytterligere ett pluss ett år. Kontrakten gjelder for alle typer vakttjenester som Stavangerregionen Havnedrift har behov for i kontraktsperioden.

– Vi endte opp med tre kvalifiserte tilbydere som alle leverte godt gjennomarbeidede tilbud. Konkurrerende tilbydere ga Securitas tøff konkurranse helt til ”dørstokken”, sier Nygaard.

Daglig leder Odd Bjørn Bekkeheien ser frem til å samarbeide med Securitas. Store deler av arbeidet til vekterne vil bestå i å bemanne adgangspunkter for gjestende cruisepassasjerer gjennom sommersesongen.

– Dette er et viktig arbeid som Securitas gjennom flere sesonger har vist at de behersker meget godt, sier han.

Powered by Labrador CMS