ISS med ny partner innen sikkerhet

ISS har overlatt hele sin kundeportefølje innen sikkerhet til en ny samarbeidspartner. Konsernsjef Hans John Øiestad understreker at dette er en norsk løsning, og at sikkerhet fortsatt er et viktig satsningsområde for ISS i alle land.

Publisert

Den nye partneren er Securitas. Partnerskapet innebærer at de overtar ISS sin kundeportefølje innen sikkerhet. De vil være ISS sin underleverandør på kontrakter innen Integrated Facility Service, og selskapene vil samarbeide om å forsterke sin posisjon ytterligere. Dette vil blant annet skje gjennom å kunne tilby omfattende Integrated Facility Service-løsninger både til Securitas og ISS sine kunder.

Facility Service-markedet vokser i Norge, og ISS fremstår som den ledende aktøren gjennom konseptet Integrated Facility Service. Der løser de kunders ulike støttefunksjoner innen blant annet renhold, catering, sikkerhet, supportservice og eiendomsdrift.

I dette konseptet opplever ISS stor etterspørsel etter sikkerhet i hele Norge. Samarbeidet med Securitas gjør dem bedre rustet til å imøtekomme denne etterspørselen.

– Gjennom dette samarbeidet vil vi på en god måte bli landsdekkende med security som en del av vårt integrerte servicekonsept. Vi vil analysere ulike synergieffekter mellom ISS og Securitas. Dette vil komme våre kunder til gode gjennom mer effektive løsninger, sier konsernsjef Hans John Øiestad i en pressemelding.

Martin Holmen, administrerende direktør i Securitas, ser også frem til samarbeidet:

– Securitas er landsdekkende og totalleverandør innen sikkerhet med bred kompetanse. Dette gjør at vi passer meget godt inn i et samarbeid med ISS.

I en reportasje i Aktuell Sikkerhets forrige utgave, sa Paal Rustad, konserndirektør Security Services blant annet følgende om ISS sin sikkerhetssatsning:

- ISS security har cirka 100 ansatte, hvorav de fleste er hele årsverk. Divisjonen omsetter for cirka 80 millioner kroner i året. Av dette bidrar Raufoss Beredskap med 20 prosent. Raufoss Beredskap er brannvesen for Vestre Toten kommune og industrivern for Raufoss Industripark.

– Vi mistet flere kunder for halvannet år siden. Gjennom 2011, og ikke minst i starten på 2012, har vi fått mange nye avtaler som veier opp for dette. En tre millionerskontrakt med STX-verftet ved Ålesund er blant dem, sier Rustad, som har ledet security-divisjonen siden januar 2011.

Les hele pressemeldingen her.

"
Powered by Labrador CMS