Maxbo velger kontantløsning fra Nokas

Nokas CMS AS har inngått rammeavtale med Løvenskiold Handel AS (Maxbo) om ny kontanthåndtering gjennom løsningen Nemsys autoCash.

Publisert

Nokas hevder de endrer kontanthåndteringsmarkedet i Norge med Nemsys autoCash. Løsningen innebærer at butikkene får en sikker kontantautomat med innebygget oppgjørsløsning på bakrommet. Selskapet lover at dagsomsetningen er på plass på kundens konto dagen etter.

– Vi har full kontroll over kontantbehovet, og sørger for behovsbasert tømming og etterfylling av kontanter. Nokas overvåker kontantmaskiner i butikken og sikrer at kontantbeholdningen er riktig til enhver tid, sier salgssjef Bent Brende i Nokas.

– Nokas er en stor og seriøs aktør med lang erfaring innen kontanthåndtering. Vi er opptatt av at kontantene blir håndtert på en så sikker måte som mulig, samtidig som vi legger stor vekt på effektivitet. Nokas tilbyr en moderne løsning som adressererer alle våre bekymringer innen kontanthåndtering, samtidig som vi får frigitt tid til å fokusere på egen drift, sier innkjøpssjef Lars Reidar Nærum i Løvenskiold Handel.

– På slutten av dagen logger den butikkansatte inn, foretar innskudd av kontanter og får umiddelbart en kvittering. Nemsys autoCash lar kundene fokusere på kundeservice og ikke oppgjør. Den jobben som tidligere tok en halvtime er nå gjort på noen få minutter, sier Brende.

Han sier Maxbo-kontrakten er av stor betydning for Nokas og at Nemsys autoCash er et stort og spennende satsningsområde for Nokas Cash Handling.

– Vi vil være en utfordrer i bransjen og ser hele tiden etter løsninger som kan effektivisere og forbedre våre kunders hverdag, slår Nokas fast i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS