Ny forretningsutvikler i Låsgruppen

Låsgruppen har ansatt KAM - forretningsutvikler innenfor electronic security solutions. Se hvem som fikk jobben og hvor han kommer fra…

Publisert

Kenneth Furesund (Foto: Privat)

35 år gamle Kenneth Furesund er mannen som har forlatt produktsjefstillingen sin i Infratek Sikkerhet til fordel for ny jobb i Låsgruppen. Han begynte som KAM - forretningsutvikler innenfor området ESS (electronic security solutions) 1. februar.

Furesund har ifølge Låsgruppen lang og bred erfaring fra sikkerhetsbransjen. I Låsgruppen får han ta del i arbeidet med ITV, alarm og adgangskontroll som stadig blir et viktigere satsningsområde for selskapet.

– Det eksisterer en stor kundeportefølje innen elektroniske sikkerhetssystemer, blant annet er det levert flere enn 10 000 kortlesere fra Låsgruppen til ulike kundegrupper. Jeg ser det som veldig spennende og utfordrende å få samlet satsningen på elektroniske sikkerhetssystemer på nasjonalt nivå, samt å få samkjørt denne satsningen med den mekaniske delen. Det at vi kan levere hele verdikjeden rundt ett dørmiljø med tilhørende system, er et veldig fortrinn for våre kunder, sier Furesund.

Powered by Labrador CMS