Sammenslåing for besparelser

Securitas AB er i gang med en omorganisering som skal bedre koordineringen og øke teknologi-investeringstempoet i selskapet. Målet er årlige besparelser på 300 millioner svenske kroner fra 2013.

Publisert

Securitas etablerer en europeisk divisjon, Security Services Europe. Denne vil omfatte alle stasjonære tjenester, mobile tjenester og all teknologi. Målet med sammenslåingen er ifølge en pressemelding bedre koordinering og økning av investeringstempoet innen teknologi.

For Securitas Norge AS fører endringene i konsernet til at det blir en tydeligere rapporteringslinje her til lands. Martin Holmen blir landssjef, og er den divisjonsdirektørene skal rapportere til. Det er med andre ord slutt på at disse rapporterer ut til divisjonene i Europa.

Inntil videre vil president og CEO i Securitas, Alf Göransson, ha ansvaret for Security Services Europe. Erik-Jan Jansen er utnevnt til COO (chief operating officer) mens Aimé Lyagre er utnevnt til CTO (chief technology officer) i Security Services Europe. Bart Adam er utnevnt til CFO i Securitas AB.

Kim Svensson er utnevnt til regional president for Securitas I Kina og Sørøst-Asia. Verken han eller Lyagre vil heretter inngå i konsernledelsen.

Powered by Labrador CMS