Du er her

Claas får eget showroom på Kløfta

Norwegian Agro Machinery AS har åpnet showroom og treningssenter etter tysk modell.
Av Redaksjonen
Publisert 09.01.2017 11:53

Den tyske modellen består kort og godt av en permanent maskinutstilling hvor man kan gjennomføre produktkurs, tekniske kurs eller presentere maskinene for kunder som kommer på besøk sammen med forhandlere. I tillegg er det gjerne områder i nærheten hvor det kan gjennomføres praktiske demonstrasjoner og prøvekjøringer av maskinene. Det forklarer Jens Skifter, CEO for Danish Agro Machinery.

Visningshallen og treningssenteret ble tatt i bruk 17. januar, og vil bli en integrert del av det nye Claas-konseptet. Her skal forhandlere og kunder kunne komme etter avtale for å se og prøve det nyeste og mest moderne utstyret fra Claas, Lemken, Bogballe, Kivi Pekka og Multiva.

- Vi har allerede fått mange positive tilbakemeldinger fra kunder om at dette er riktig vei å gå. Vårt hovedfokus er at den profesjonelle bonden i Norge, som er vant til Claas-kvalitet, fortsatt skal få det i tiden fremover, sier produkt- og salgssjefene Bjørn Tønsberg, Torstein Simengård og Thorleif Bjørnstad i en pressemelding.

Showrommet på Kløfta blir etablert i samarbeid med Einar Linde.

- Jeg gleder meg til å være med å jobbe for Claas igjen og å samarbeide med Norwegian Agro Machinery og forhandlerne med utvikling av dette nye konseptet. Vårt felles ønske er å vise maskiner, både teoretisk og i praksis. Våre kunder og forhandlere vil med dette får en mer dyptgående kunnskap om produktene, sier Linde.

Faktaboks

 

  • Norwegian Agro Machinery AS er et nyetablert importselskap, eid av det danske hovedkonsernet Danish Agro, som har overtatt Claas-importen i Skandinavia

  • Norwegian Agro Machinery AS overtok ansvaret for distribusjonen av CLAAS i Norge den 1. oktober i 2016.

  • Forhandlerstrukturen består av 12 private forhandlere, samt Lena Maskin AS, som NAM overtok 1. september 2016