Du er her

Aurstad slo Huser

Jan Erling Aurstad knep seieren i årets Pløye-NM foran erkerivalen Harald Huser, i klassen for teigplog. I klassen for vendeplog vant Harald Bøhnsdalen nok en gang.
Av Anonym
Publisert 01.12.1999 12:00

Nivået bland de beste tevlerne er meget høyt. Fattige 0,5 poeng skiller Aurstad og Huser, etter to dager med intens innsats. Aurstad viste seg suveren på pløying av stubb, mens Huser knuste alle på voll.

De to i teten ser ut til å pløye i en klasse for seg. På den neste pallplassen finner vi den gamle ringreven Rasmus Mjølhus fra Rogaland, med sin velbrukte og velkjente Ford foran plogen.

Mauno Oksanen fra Finland vant Nordisk mesterskap foran Gustav Rabøle Knutsen fra Danmark og svenske Carl Fredrik Albinsson.

Kjartan Skadsem er Beste junior teigplog, og er dermed kvalifisert for det neste nordiske mesterskapet.

I klassen for vendeplog troner Harald Bøhnsdalen alene på toppen, høyt over alle andre. Han er helt uten konkurranse både på voll og stubb.

Odd Erik Johansen gjør det temmelig godt, og kommer på en klar andreplass. På tredjeplass finner vi Ole Andreas Kinsbekken, som samtidig kan smykke seg med tittelen Beste junior vendeplog.

Beste rekrutt, en klasse hvor alle bruker fritt valgt vendeplog, har Frode Fallet øverst på resultatlista.