Du er her

Agria til Maskin Importøren

Med tohjulstraktorer og slåmaskiner frå Agria i tillegg til eksisterende sortiment satser Maskin Importøren AS på å være størst i sitt segment i Norge.
Av Jogeir M. Agjeld
Publisert 07.02.2017 19:02

Tyske Agria har produsert tohjulstraktorer og tilsvarende i over 65 år, og var i tohjulstraktorens glansdager et velkjent merke. Produksjonen omfatter fremdeles motorslåmaskiner og tohjulstraktorer, men er utvidet til også å omfatte eksempelvis bensindrevne feiemaskiner, tohjuls skiveslåmaskin og en beltegående fjernstyrt klipper med bensin-elektrisk framdrift. Sortimentet retter seg både mot private og profesjonelle. Tohjulstraktorene finnes i modeller fra seks til 22 hk, med mekanisk og hydrostatisk drift, og et bredt utvalg av redskaper.

Maskin Importøren AS har kontor og lager i Vestby sørøst for Oslo. Selskapet leverer til A-K maskiner, Eikmaskin, Felleskjøpet og 30 frittstående forhandlere. Maskin Importøren har spesialisert seg på mindre maskiner av ulike merker, med et produktspekter som spenner fra små bensindrevne skogsvinsjer og sveive-såmaskiner for plen, til flishuggere og store beltegående beitepussere. Vi finner også minirundballepresser og en firehjulsstyrt laster/redskapsbærer for kommunal bruk på produktlista. Mest kjent er trolig produktene fra BCS, som har vært med firmaet siden starten i 1983. Selskapet oppgir sjøl å ha 44 prosent markedsandel på motorslåmaskiner i Norge.