Bedre gardsdrift

Debatt » Traktor » snøfres hvem er best?

Forfatter Melding

JD7710

Uregistrert bruker

snøfres hvem er best?

Hei, jeg skal kjøpe ny fres,til under 100 000, har hørt at westbjørn har de beste fresene. Har hatt Dalen, ganske så misfornøyd med den der den ikke oppfylte mine krav. Mest sett på westbjørn og Globus fresene. effekten den trenger har ikke så mye og si tror jeg har nok til og dra dem big-smile

Mc

Uregistrert bruker

Re: snøfres hvem er best?

Hvilken type dalen var det du hadde? Hva var det som ikke oppfylte dine krav?
Ettersom prisen skal være rundt 100\" så er det vel ein 2 trins fres du er på jakt etter.
Vil si at det er mye bra på markedet, men alle har vel sine pattenter på sin produkter. Har selv dalen og er fornøyd med den. Er på jakt etter ny 2 trins fres nå i år, og jeg har sett på dalen og tokvam. Det går noen tokvam her i området og syns at dei gjør ein bra jobb.
Westbjørn har jeg ikke prøvd, men den gjør sikkert jobben den og.

JD7710

Uregistrert bruker

Re: snøfres hvem er best?

den var mye tull med at den ikke ville frese og greier, ble dyrt og ha den en vinter, her er det mye Globus og Westbjørn, tokvam noe og men ikke dalen, jeg gidder ikke og ha tokvam på grunn av at de jeg kjenner ikke anbefaler meg det fordi de ikke er fornøyde med den. til nå står westbjørn øverst de har de største fresene de jeg trenger, totrinns.

TMF

Medlem siden: 28. april 2012

Re: snøfres hvem er best?

Har hatt Westbjørn 2450S i 12 år nå å er godt fornøyd.Egentlig bare småpirk å utsette,sånn som att det legger seg opp snø rundt tuten om det er kram snø og att det blir svinglatt etter slepeskoene.Tror kanskje de nye buede tutene er bedre med tanke på kastelengde.
Kjenner ikke til Globus 2trinnsfres,men naboen hadde en V-fres fra Globus.I kramsnø funket den bedre som plog enn fres.Og kaste lengeden var begredelig under alle forhold.Den ble raskt byttet ut i en 2-trinnsfres fra Duun.Den har jeg ikke prøvd,men naboen høres da fornøyd ut.

Baard

Medlem siden: 13. juli 2012

Re: snøfres hvem er best?

Hei.
En må i alle fall ha en totrins. Har kjørt Tokvam 240 i 3 år. Den har slukt unna alt så langt. Både vått og tørt.

happy

Bård Jøsaas

Arnstein

Uregistrert bruker

Re: snøfres hvem er best?

No ser eg at Eik skriv om dei to nye fresane frå dalen 2011 og 2013. Desse har gått på test her i bygda i to sesongar no. Etter det eg har høyrt har dei vore svært nøygde dei som har hatt dei på prøve.
Eg trur desse fresane vil bli blandt favorittane i åra som kjem.